Knappe prestaties deelnemers Oost NL op Open NK Junioren

0 2047
11 sep

Afgelopen zaterdag 9 september vond in het Beukerskanaal het Open Nationaal Kampioenschap zoetwatervissen voor junioren in de categorieën U15, U20 en U25 plaats. Gouden plakken werden helaas niet bemachtigd, maar ook deze keer namen 2 deelnemers van hengelportverenigingen uit Oost Nederland het zilver mee naar huis.

In de categorie U15 behaalde Tygo Pijnacker van HSV Raalte de tweede plek met 3.425 gram vis. Jeffrey Bakkernes van HSV De Karper uit Brummen wist in de categorie U25 ook de tweede plek te behalen door 5.515 gram vis ter weging aan te bieden. Beiden hebben hiermee een knappe prestatie neergezet!

Tygo Pijnacker (links) werd 2e in de categorie U15 Jeffrey Bakkernes (links) werd 2e in de categorie U25

WK Zoetwatervissen België

Afgelopen weekend werd ook het WK Zoetwatervissen in België gevist. De Belgen behaalden de wereldtitel, Engeland werd 2e, gevolgd door Frankrijk, die op de derde plaats eindigde. Ons Nederlands WK-team wist de 9e plek te behalen. Lees het volledige wedstrijdverslag op de website van Sportvisserij Nederland.