Cursussen Viscoach en Vismeester


Jaarlijks worden in Oost Nederland zo'n 90 vislessen verzorgd op basisscholen. Kinderen vinden het fantastisch om met hun hele klas te leren vissen onder begeleiding van een echte vismeester. Natuurlijk ontbreekt het ook niet aan een stukje theorie, waarbij het huis van de vis centraal staat.
Lijkt het je leuk om ook vismeester te worden of te assisteren bij een visles op de basisschool? Kijk dan eens naar het aanbod cursussen Vismeester of Viscoach.

Cursus Wedstrijdcontroleur


Tijdens de wedstrijden die georganiseerd worden door Sportvisserij Oost Nederland worden verschillende wedstrijdcontroleurs ingezet om ervoor te zorgen dat de wedstrijden eerlijk en soepel verlopen.
Lijkt het je ook leuk om onze wedstrijden eens van de andere kant te bekijken? Geef je dan snel op voor de eendaagse cursus Wedstrijdcontroleur


Cursus Visstandbeheer


De Cursus Visstandbeheer is bestemd voor personen die zich willen oriënteren op of zich al actief bezig houden met visstandbeheer. De cursus Visstandbeheer is geschikt voor “doeners” , “denkers” en bestuurders. Interesse? Geef je snel op.

Cursus Ledenadministratie

De Cursus HSV Ledenadministratie is een eendaagse cursus, bestemd voor personen die zich bezig (gaan) houden met de ledenadministratie van de eigen hengelsportvereniging.
Om te leren werken met het softwarepakket HSV Ledenadministratie organiseert Sportvisserij Nederland cursussen.

Cursus Controle sportvisserij

De Cursus Controle sportvisserij is een eendaagse cursus, bestemd voor controleurs van hengelsportverenigingen en buitengewone opsporingsambtenaren (Boa's). Je maakt tijdens de cursus kennis met het stelsel van visserijregels, sportvisdocumenten, voorwaarden gebruik VISpas en de sociale vaardigheden voor de controle aan de waterkant.