Altijd vis vangen in Oost Nederland?!

In hoeverre denk je dat je zelf invloed hebt op het wel of niet vangen van veel en grote vis? Wist je dat uitstekende kennis van het water waar je vist hierbij heel doorslaggevend is? Zou het niet fantastisch zijn als je die kennis in één keer hebt, zonder dat je daar jaren tijd en moeite in hoeft te investeren? Dat klinkt simpel en dat is het ook… Ga mee met een ervaren visgids. 

Wij stellen aan je voor:


Ingmar Boersma

Ingmar Boersma is visgids in en om Zwolle met tientallen jaren viservaring ter plaatse in alle seizoenen, met kennis van het water en het materiaal en daarnaast voorzitter van de Snoekstudiegroep Nederland-België.

Veel water, veel vis
In en rond Zwolle liggen zo’n beetje alle watertypen die Nederland te bieden heeft. Rivieren, plassen, polders, stadswater - het is er allemaal en er zwemt ook nog veel en grote vis rond. Grote snoeken, mooie roofbleien, dikke brasems en kneiters van karpers, het zit er allemaal.

Ongekende mogelijkheden
Wanneer je een dag met mij vist, kun je kiezen voor diverse opties: snoeken vanuit de boot op het Zwarte Water, de IJssel of de Vecht, maar ook werpend in de polders van Salland of Mastenbroek. Witvissen in het voorjaar op de IJssel of gericht op grote winde in de Vecht. Het zijn enkele voorbeelden van de ongekende mogelijkheden in en om Zwolle.

Een dag mee met Ingmar? Kijk op: www.visgids.nl


Eeuwe Weening

Als visgids met ruim 30 jaar viservaring heb ik op vele wateren in en rond de Noordoostpolder op de meest uiteenlopende vissoorten gevist. En niet zonder succes!

Er op uit!
Tijdens een heerlijk dagje vissen leer je tips en trucs die je gemakkelijk kunt toepassen tijdens je verdere viscarrière! Niet alleen ken ik de mooiste visplekken, maar ik kan je ook van alles vertellen over het juiste aas, de verschillende materialen, de soorten vissen en de diverse hengeltechnieken. Als visgids kan ik samen met jou een specifiek programma samenstellen, ook voor een kleine groep.

Vis, vis, vis
Ik ben actief als visgids in de Flevopolder en de randmeren en in het Vechtdal. Ik neem je mee op pad en heb daarbij ook alle materialen beschikbaar. Zo beschik ik over een volledige karperuitrusting en penhengels. Roofvissen, vissen vanaf de kant of vanaf mijn volledig uitgeruste visboot, maar ook vliegvissen en vissen met de vaste stok behoren tot de vele mogelijkheden.Tim Hulshof

Wil je ook eens vissen met een roofvisspecialist in het IJsselgebied? Dan nodig ik je uit om bij mij aan boord te stappen. Ik wil graag mijn ruim 15 jaar ervaring met het vissen op grote rivieren op voornamelijk snoekbaars, snoek en tegenwoordig ook meerval, met je delen.

Optimale vangkansen
Ik beschik over een goed uitgeruste visboot voorzien van alle apparatuur om de vis te lokaliseren, zodat de vangkansen optimaal zijn. Natuurlijk kan ik ook de juiste hengels en (kunst)aas voor je verzorgen.

Visarrangement
Tijdens de zomermaanden is mijn visgebied de Gelders-Overijsselse IJssel tussen de pont van Olst en de pont van Wijhe. Wil je een compleet visarrangement met overnachting, ook dat kan! I.s.m. met Camping-Hotel-Jachthaven IJsselzicht kan ik je een uitgebreid 2-daags visarrangement voor 2 personen aanbieden.
In de wintermaanden ben ik mobiel en kan ik in overleg met je vissen op een water naar jouw keuze.

Op de rovers met Tim? Ga dan snel naar zijn Facebookpagina