Barbeeldag 2017 – completer dan ooit!

0 983
18 aug

Op zaterdag 23 september a.s. organiseren wij van 10.00 tot 17.00 uur voor de derde keer de Barbeeldag. Vorig jaar wisten ruim 900 bezoekers de IJsseloever bij Veessen te vinden! Dit jaar hebben Sportvisserij Oost Nederland en Hengelsport Federatie Midden Nederland de handen ineengeslagen om er samen met initiatiefnemer en barbeelcrack Cees van Dongen een nog completer evenement van te maken. We zijn dan ook voorbereid op een massale toestroom van barbeelvissers.

Bomvol programma

Op het programma staan o.a. demonstraties barbeelvissen door 7 koppels zeer ervaren (inter)nationale barbeelvissers, 3 interessante lezingen van bekende sportvissers, Leon Haenen, Arnout Terlouw en Marco Kraal.
Daarnaast zijn er demonstraties vliegvissen en centerpin vissen op barbeel. Ter plaatse zijn diverse standhouders aanwezig, waar bezoekers direct materialen voor de barbeelvisserij kunnen aanschaffen.

Nieuw - jeugdcorner!

Nieuw dit jaar is de jeugdcorner direct aan de IJssel! Hier kunnen jeugdige sportvissers zelf met een barbeelhengel vissen onder begeleiding van onze ervaren vismeesters.

Toegang en parkeren geheel gratis!


Meer weten? Download hier dan de flyer met het programma en de plattegrond van het evenemententerrein bij Camping IJsselhoeve, IJsseldijk 46 te Veessen.

Gerelateerde berichten
Facebook reacties