Steur en meerval vissen voor jeugd van 12 t/m 17 jaar (GRATIS DEELNAME)


Ben jij tussen de 12 en 17 jaar en lijkt het jou leuk om eens te vissen op steuren of meervallen? Grijp dan deze kans om op zondag 1 juli mee te gaan vissen bij Wild Bijzonder vissen in Reutum.
Meedoen is geheel gratis, hengelmaterialen worden beschikbaar gesteld en voor eten en drinken wordt gezorgd. Er zijn wel voorwaarden om mee te mogen doen. Elke deelnemer moet aantoonbaar lid zijn van een hengelsportvereniging die bij Sportvisserij Oost-Nederland is aangesloten. Daarnaast moet elke deelnemer een leeftijdsgenoot meenemen die anders nooit vist en dus geen lid is van een hengelsportvereniging. Ook voor je leeftijdsgenoot is deelname uiteraard geheel gratis.
Er wordt gevist in 2 blokken, het eerste blok is van 9.30 – 12.00 uur en het tweede van 13.00 – 15.30 uur. Na afloop van beide blokken is er voor iedereen een patatje met kroket of frikadel en wat te drinken.

Er kunnen maximaal 30 vissers per dagdeel meedoen. Geef je dus snel op, want vol = vol. 

Wanneer een dagdeel vol zit en er zijn toch meer opgaven, dan zal in overleg eventueel indeling in het andere dagdeel plaatsvinden.

Afhankelijk van het aantal opgaves per hengelsportvereniging, wordt een verdeling gemaakt, om zo vanuit elke vereniging jeugd de kans te geven mee te kunnen doen.

Je deelname is pas gegarandeerd als je van ons een bevestiging van deelname hebt ontvangen.


Inschrijven is helaas niet meer mogelijkOm u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.