Jubileumactiviteit - Streetfishing wedstrijd Zwolle
9 oktober 2016

Dit jaar viert Sportvisserij Oost Nederland haar 50-jarig jubileum! Op 17 november 1966 werd de Vereniging Hengelsport Federatie Oost Nederland opgericht. Om ons jubileum te vieren worden gedurende het hele jaar naast ons reguliere programma diverse extra activiteiten georganiseerd. Niet alleen onze vrijwilligers, bestuursleden van hengelsportverenigingen en medewerkers worden hierbij betrokken, maar ook voor jou als sportvisser in Oost Nederland zijn er leuke activiteiten!

Wedstrijd streetfishing Zwolle

Op zondag 9 oktober organiseert Sportvisserij Oost-Nederland in samenwerking met Roofvissen.eu een streetfishing wedstrijd in Zwolle. De visrijke Zwolse stadsgrachten vormen het wedstrijddecor, met als uitvalsbasis café ’t Beugeltje.
We verzamelen vanaf 9.00 bij café ’t Beugeltje en we starten zodra iedereen is voorzien van een scorekaart rond 10:00 na de briefing. Er wordt gevist tot 16:00 en uiterlijk 16:15 moet je je kaart inleveren bij de organisatie.

Het aantal deelnemers is beperkt tot 50, wees er dus snel bij, want vol is vol. Het inschrijfgeld voor deze wedstrijd bedraagt €10,-. Voor dit bedrag krijg je o.a. een uniek meetlint en een hapje en een drankje aan het eind van de dag. Bovendien maak je kans op gave prijzen die o.a. door onze sponsoren beschikbaar worden gesteld (ben jij een ondernemer die graag wil sponsoren, maar ben je nog niet benaderd, neem dan contact op met Rocky van Duijvenvoorde via Rocky@roofvissen.eu, of William van der Veen via penningmeester@sportvisserijoostnederland.nl ).

Voorwaarden inschrijving

Onderaan deze pagina vind je een inschrijfformulier.
Je kunt je alleen inschrijven voor deze wedstrijd als je lid bent van een hengelsportvereniging en dus in het bezit bent van een geldige VISpas.

Deelnemers kunnen zich als team (2-tal) of individueel inschrijven voor deelname aan de wedstrijden
Deelname is vanaf 14 jaar of ouder. Deelnemers tot 14 jaar dienen te vissen onder ouderlijk toezicht welke door de deelnemer zelf geregeld moet worden (als je als team inschrijft, mag dit mag ook je teammaat zijn).
Na inschrijving ontvang je automatisch een e-mail met de bevestiging van je deelname en informatie over de betaling.
De aanmelding is pas geldig als het inschrijfgeld uiterlijk 1 week vóór aanvang van de wedstrijd via i-DEAL is voldaan. 

INSCHRIJVEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.