Boeken en gidsen

De vissen van Overijssel
De vissen van Overijssel is een verspreidingsatlas, waarin 62 vissoorten uitgebreid beschreven worden. Bij elke vissoort is een overzichtskaartje beschikbaar met de locaties waar deze soort is waargenomen.
19,95 Meer info
Boek 'Snoeken doe je zo!'
In dit prachtige snoekboek voor de jeugd vol mooie tekeningen is alles te vinden over hoe je moet vissen op snoek, welk materiaal je nodig hebt en hoe je een snoek moet onthaken en vasthouden.
9,95 Meer info
Visstekken langs de Overijsselse/Gelderse IJssel
Deze geheel vernieuwde stekkenkaart geeft een actueel beeld van de aanwezige vismogelijkheden. Iedere stek of traject is en in een tekstkader wordt de stek omschreven. In sommige gevallen wordt ook vermeld hoe de stek te bereiken is of waar men kan parkeren.
3,95 Meer info
SportvisserREISgids Overijsselse Vecht
De Overijsselse Vecht is een geweldig viswater gelegen in een prachtige omgeving. De ideale locatie dus voor een weekendje weg in eigen land waarbij zowel de hengels als partner en kids prima mee kunnen worden genomen.
7,50 Meer info
Reiseführer für Sportangler
Jeder Sportangler hat es sicher schon mal erlebt: man hat ein wirklich gutes Gewässer vor sich und will einfach nur angeln gehen. Wenn es dabei aber um ein Binnengewässer in den Niederlanden geht, muss man sich gründlich über die nötigen Angelerlaubnisscheine und Stellen informieren, wo sich die besten Angelplätze befinden.
7,50 Meer info

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.