Het Federatief Kampioenschap / Selectie Feedervissen Heren en Teams vindt plaats op 8 juni 2019

Deze wedstrijd is alleen voor individuelen een selectiewedstrijd. Daarnaast is dit een federatief kampioenschap voor zowel individuelen als voor teams. De individuele winnaar en het winnende team ontvangen een kampioensbord. In de teams mogen ook dames meevissen.

Deelname is mogelijk via een hengelsportvereniging die is aangesloten bij Sportvisserij Oost Nederland.

Deelname kost € 12,50 per persoon en € 60,= per team. Dit bedrag moet uiterlijk 2 weken voor de wedstrijd worden overgemaakt op NL15 RABO 0136 8675 61 t.n.v. Wedstrijdcie. Oost Nederland te Raalte onder vermelding van Selectie feeder 2019, de verenigingsnaam en het aantal deelnemers of teams.

Individueel opgeven kan ook, vermeld dan bij betaling wel je naam, je verenigingsnaam en Selectie feeder.
Uiterlijke inschrijfdatum: 27 mei 2019

Zie ook de wedstrijdkalender voor meer informatie over deze wedstrijd.Download hieronder het reglement. 

Teams vissen alleen voor de federatieve kampioenstitel, maar vissen geen selectiewedstrijd

REGLEMENT FEDERATIEF KAMPIOENSCHAP / SELECTIEWEDSTRIJD FEEDERVISSEN HEREN EN TEAMSOp 25 mei 2018 is de nieuwe Europese wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in werking getreden. Sportvisserij Oost-Nederland heeft maatregelen genomen om jouw (persoons)gegevens te beschermen. In ons Privacy Statement hebben we vastgelegd welke gegevens we kunnen vragen en wat we ermee kunnen doen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.