NK IJsvissen 2018

Deze winter gaan we alweer voor de derde keer naar Zweden voor het NK IJsvissen. Wij zijn ervan overtuigd dat we weer een programma hebben dat garant staat voor een prachtig winters avontuur! Meld je snel aan, want aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.


Planning

Deze keer gaan we medio februari, omdat de kans dan iets groter is op geschikte weersomstandigheden. De aankomst in Dalsland staat gepland op donderdagavond 15 februari. Vervolgens hebben we drie hele dagen om te vissen en te genieten van de prachtige omgeving. Op maandag 19 februari reizen we weer terug naar Nederland.

Visprogramma

De eerste twee dagen wordt het NK gevist en de derde dag wordt vrij gevist op snoek of andere soorten.

Visserij, materialen en visgidsen

De doelsoorten voor het NK zijn diverse zalmachtigen waaronder beekforel, beekridder (Arctic char) en regenboogforel. Het is de bedoeling dat je zelf je materiaal meeneemt om je vis te vangen en te onthaken.
De visserij is relatief eenvoudig, in de aftermovie van het NK IJsvissen 2018 zie je diverse mensen uitleggen hoe zij de visserij aanpakken en kun je al inspiratie opdoen. 
Professionele visgidsen

IJsvissen is iets waar de gemiddelde Nederlander niet bekend mee is. We hebben dan ook professionele begeleiding in de vorm van de visgidsen van Sportfishing Dalsland. Zij weten precies hoe je hier moet vissen, maar vooral ook waar het wel en niet veilig is om te vissen.
Voor de visserij op snoek mag je uiteraard ook eigen materiaal meenemen, maar vanuit Sportfishing Dalsland wordt er ook voor materiaal gezorgd dat is gemaakt om grote snoeken onder het ijs vandaan te toveren.

Het NK IJsvissen 2018 wordt begeleid door ervaren visgidsen

Overnachting, eten en drinken

We hebben een groot huis met een grote gezamenlijke ruimte tot onze beschikking waar we gezamenlijk tijd door kunnen brengen. Voor het overnachten hebben we in de nabijheid van dit huis meerdere 4-6 persoons huisjes geregeld.
Uiteraard wordt er dit jaar ook weer gezorgd voor ontbijt, lunch en avondeten. Alcoholische drank is verkrijgbaar, maar niet bij de prijs inbegrepen.

Bagage

We zorgen er ook dit jaar weer voor dat je lastige bagage als vishengels en -spullen, laarzen en warmtepakken door een busje mee kunt laten nemen. Details hierover zoals de mogelijkheid tot het afgeven van bagage volgen nog.

Pakketprijs

Nog even op een rijtje wat er allemaal is inbegrepen bij aanmelding voor het NK IJsvissen 2018:
•vlucht Schiphol Oslo (retour),
•vervoer Oslo - Dalsland (retour),
•4 overnachtingen met volpension,
•begeleiding door professionele visgidsen,
•specifiek materiaal als ijsboren,
•materiaal snoekvissen,
•een mooie prijzentafel met voor iedereen kans op prachtige prijzen!

Dit alles voor de prijs van slechts € 549,-

Aanmelden

Aanmelden kan middels dit formulier (als de link niet werkt, kopieer dan de volgende url naar je browser: https://goo.gl/forms/LX1SoR232bYttGzE3
Let op, we behandelen de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst en vol is vol.

Vragen?

Stuur een mail aan William van der Veen via ijsvissen@williamvanderveen.nl
Bellen kan ook: 06-10738784

Kijk voor foto's en actuele informatie op de Facebookpagina van het NK IJsvissen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.