Youth Challenge 2018

In 2018 bieden de federaties in samenwerking met Sportvisserij Nederland een nieuw concept voor jeugdviswedstrijden aan: de Youth Challenge 2018. Hierbij worden verschillende wedstrijden voor jeugd tot en met 24 jaar georganiseerd, verspreid over het land. Wil jij meer wedstrijduren maken en jezelf verbeteren? Dan is deze wedstrijdenserie zeker iets voor jou.


De wedstrijden

Het belangrijkste is dat je niet lid hoeft te zijn van de organiserende federatie. Dus als je bijvoorbeeld lid bent van Sportvisserij Oost-Nederland, mag je de wedstrijd die een andere federatie organiseert, gewoon meedoen. Wel moet je een (Jeugd)VISpas hebben.

De wedstrijden zijn ingedeeld in drie leeftijdscategorieën, net als de federatieve selectiewedstrijden: U15, U20 en U25. Het reglement is zo eenvoudig mogelijk; het draait ten slotte om het vissen. Er wordt gevist met de vaste stok en matchhengel. . Er wordt telkens gevist van 11.00 tot 15.00 uur.

Het inschrijfgeld is € 10,00 per wedstrijd en daar staat een prijsverdeling tegenover van 1:3.
Dit bedrag moet uiterlijk 2 weken voor de wedstrijd worden overgemaakt op NL15 RABO 0136 8675 61 t.n.v. Wedstrijdcie. Oost Nederland te Raalte onder vermelding van Youth Challenge 2018, de verenigingsnaam + plaats en het aantal deelnemers.

Reglement

Klik hier voor het reglement

Waar en wanneer?

- Op zaterdag 18 augustus 2018 in het Beukerskanaal (Sportvisserij Oost Nederland)

Aanmelden

Aanmelden voor deze wedstrijd is helaas niet meer mogelijk