Gert Spraakman overtuigend winnaar tijdens vrijwilligersvisdag

0 615
26 sep

Traditiegetrouw vond op de derde woensdag in september onze jaarlijkse vrijwilligersvisdag plaats. Ieder jaar ligt de organisatie in handen van een andere vereniging en er wordt gerouleerd per rayon. Deze keer was het de beurt aan de Meppeler Hengelaarsvereniging uit rayon 3 om er een leuke dag van te maken.

’s Ochtends verzamelden zo’n 45 deelnemers zich bij Café-Restaurant de Raket in Rogat waar onder het genot van een kop koffie en een plak krentenbrood de beste tactieken besproken werden. Na de loting werden de stekken opgezocht langs de naastgelegen Hoogeveense Vaart. Het viel nog niet mee om veel vis te vangen. De eerste uurtjes waren voor sommigen nog wel succesvol, maar verder op de dag werd de vis steeds passiever. 


Prijswinaars

Uiteindelijk wisten de zes prijswinnaars samen toch bijna 40 kilo vis in hun leefnetten te krijgen, een knappe prestatie! De eerste prijs was voor Gert Spraakman, die maar liefst 12.380 gram vis binnen hengelde. Gert won daarmee een VVV bon en natuurlijk de felbegeerde Vrijwilligersvisdag glasbokaal 2017. 


Gert Spraakman wint de Vrijwilligersvisdag glasbokaal


Tweede werd R. Doorn met 7.581 gram vis en de derde plek was voor A. Westerkamp met 5.871 gram vis. De vierde, vijfde en zesde prijzen waren respectievelijk voor M. Ligtenberg (4.894 gram), J.W. de Vente (4.224 gram) en J. Verheij (4.009 gram).

Hapje eten en gezelligheid

Na afloop van de prijsuitreiking stond een warm en koud buffet klaar en als afsluiter van de dag kreeg het hele gezelschap een lekker toetjesbuffet aangeboden door Café-Restaurant de Raket. We kunnen weer terugkijken op een gezellige en geslaagde vrijwilligersvisag!
Gerelateerde berichten
Facebook reacties