SNB Pike Experience - komende zondag in Almere

0 392
27 sep

Nog enkele dagen te gaan en dan gaat komende zondag 1 oktober het grootste, meest praktijkgerichte en gezelligste roofvisevent van het jaar weer van start. De SNB Pike Experience is een traditie geworden op de eerste zondag van oktober. Ook dit jaar is de toegang weer gratis en vol met standhouders en nieuwigheden. Mis deze “roofvisreünie” dus niet.

Gegevens:
Zondag 1 oktober 2017
10.00 – 17.00 uur
Toegang en parkeren GRATIS
Haddock Watersport, Archerpad 8-10, Almere


De Pike Experience belooft weer een regelrechte belevenis te worden met een bomvol programma. Er is een flink aantal grote en kleinere winkeliers, waar je direct je roofvismaterialen kunt kopen. Uiteraard is er weer een overvloed aan kunstaas, niet alleen van gerenommeerde merken, maar ook van vele zelfbouwers. 

Win twee elektromotoren

Tijdens de welbekende tombola, die 2x plaats vindt, kun je dit jaar in beide trekkingen een elektromotor van Minn Kota winnen. Daarnaast zijn natuurlijk nog vele andere prijzen te winnen, variërend van hengels, molens en reels tot enorm veel soorten kunstaas. 

Veel info over de nieuwste dieptemeters De Float-Plus, hagelnieuwe elektromotor voor onder je bellyboat

Vele primeurs

De hele dag kun je smullen van nieuwigheden op het gebied van boten, fishfinders en fronttrollers, bellyboats, Hobie Kajaks, enzovoort. Uniek aan dit evenement is dat je alles zelf kunt testen en beleven. Stap bijvoorbeeld aan boord bij één van de aanwezige visgidsen waarvan enkelen de nieuwste snufjes aan boord hebben. 

Presentaties, veiling en tweedehands markt

Deze drie activiteiten trekken altijd de aandacht bij de Pike Experience. Gedurende de dag geven enkele experts op hun eigen gebied een praktijk demonstratie op of aan het water over vistechnieken en materialen. Ook is er dit jaar weer een veiling met meer veilingstukken dan vorig jaar. Kijk voor een voorproefje op onze website. Tenslotte is daar natuurlijk de bekende tweedehands markt. Iedereen kan hier zijn overtollige spullen proberen te verkopen of voor weinig aan ander materiaal komen. Dit “event binnen het event” is al vanaf het begin van het bestaan van de SNB een publiekstrekker van jewelste.

Een impressie van de SNB Pike Experience


Mis dit en nog veel meer moois op roofvisgebied niet en zorg dat je er met al je vismaten bij bent op 1 oktober in Almere. Kijk op onze website voor de vele nieuwtjes die gepubliceerd zijn en houd de site en Facebookpagina van de Snoekstudiegroep Nederland-België in de gaten.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties