Deelnemers cursus wedstrijdcontroleur gezocht

0 660
31 okt

Op 21 november a.s. organiseert Sportvisserij Nederland de eerste van een reeks cursussen wedstrijdcontroleur. Deze keer vindt de cursus plaats in Hengelo en er is nog ruimte voor deelnemers. Lijkt het je leuk om je bijdrage te leveren aan een goed verloop van diverse wedstrijden, meld je dan snel aan.

De Cursus Wedstrijdcontroleur is een eendaagse avondcursus. Op deze cursus leer je alles wat nodig is om aan de slag te gaan als wedstrijdcontroleur, zowel op nationaal, federatief niveau en voor je eigen vereniging. Belangrijk is dat je als wedstrijdcontroleur goed op de hoogte bent van de voorwaarden, reglementen en voorschriften en deze op een goede manier toepast. Je belangrijkste taak is tenslotte ervoor te zorgen dat een viswedstrijd soepel, eerlijk en vooral volgens de regels verloopt! 

Nationale wedstrijden en kampioenschappen  

Als gecertificeerd wedstrijdcontroleur ontvang je de nieuwe controleurspas voor het seizoen 2017-2020 en kleding Wedstrijdcontroleur (jas en polo). Voorts word je door Sportvisserij Oost Nederland uitgenodigd om deel te nemen als wedstrijdcontroleur bij federatieve (selectie)wedstrijden. Uiteraard kun je ook gevraagd worden voor door Sportvisserij Nederland georganiseerde nationale wedstrijden en kampioenschappen!

Aanmelden

Lees meer informatie en meld je aan via de website van Sportvisserij Nederland.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties