Snoekerijen nr 132 | Kleurpatronen van snoek, bellybootvissen in de winter, chattershads en meer

0 460
21 nov

Vanaf 25 november a.s. ontvangen alle leden van de Snoekstudiegroep Nederland-België weer de volgende editie van het lijfblad Snoekerijen in de bus. Deze keer nummer 132 met natuurlijk weer 68 pagina’s afwisselende roofvisartikelen.

De winter is een prima tijd om met de bellyboot op diepere plassen te gaan vissen. Hoe dat werkt, welke aanpak je daarvoor hanteert en wat je nodig hebt, vertelt Robert Fox in een mooie bijdrage. Jong aanstormend talent Thomas Quarré levert in deze Snoekerijen zijn eerste artikel en wel over het gebruik van chattershads. Wat dat zijn en hoe je ze gebruikt? Je leest het in de Snoekerijen. Wim Russchen vertelt in een echt winterartikel over het snoekvissen in veenplassen.

Kleurtekeningen snoek, provinciestekken en high-tech apparatuur

De cover verraadt het al een beetje. In deze editie tref je ook een schitterend “onderwater artikel” wat in dit geval gaat over de verschillende kleurtekeningen van snoek. Hoe zit dat en waarom? Ingmar Boersma en Willy van Emmerik vertellen er meer over. Verder start de SNB met een nieuwe serie artikelen waarin zij per uitgave een provincie van ons land onder de loep nemen als roofvisstek. Rolf Westerhof start met de provincie Groningen. Tenslotte lees je deel 2 van de “serie” over het gebruik van moderne elektronica aan boord van je visboot: waterkaarten en de koppeling aan je boegmotor.

Lid worden?

Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je de komende Snoekerijen goed in de gaten houdt en meld je snel aan als lid als je dat nog niet gedaan hebt! Kijk voor meer informatie op de website van de SNB
Gerelateerde berichten
Facebook reacties