Komend weekend Carp Zwolle 2018

0 779
31 jan

Van vrijdag 2 t/m zondag 4 februari a.s. vindt de grootste karperbeurs van Europa plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Uiteraard is Sportvisserij Oost-Nederland ook weer aanwezig op Carp. Je vind ons in hal 5 - stand 501 samen met Sportvisserij Nederland.

Heb je nog geen VISpas of Nacht-/Derde Hengeltoestemming? Dan kun je die meteen kopen in onze stand. Uiteraard staat onze standbemanning je graag te woord bij vragen over vismogelijkheden en controle in Oost-Nederland. Speciaal voor de jeugd is op zaterdag en zondag onze vismeester Bé aanwezig op het jeugdplein.

Visgids Sven

Vorig jaar hebben we acht Vakbekwame Visgidsen opgeleid. Een aantal van deze visgidsen heeft grootse plannen om het komende jaar in Oost-Nederland hun gidsactiviteiten in de praktijk te brengen. Maak op vrijdag 2 februari tijdens Carp kennis met visgids Sven op het jeugdplein bij onze stand. Sven richt zich vooral op het vissen met de vaste stok en heeft al enkele jaren ervaring opgedaan als gecertificeerd vismeester bij Sportvisserij Oost-Nederland.

Wil je meer informatie over Carp of toegangskaarten online bestellen? Klik dan hier

Gerelateerde berichten
Facebook reacties