Visgidsen en VISpassen op Faszination Angeln in Lingen

0 551
05 mrt

In het weekend van zaterdag 24 en zondag 25 februari bemande Sportvisserij Oost-Nederland weer een stand tijdens de Duitse hengelsportbeurs Faszination Angeln in Lingen.

Al jaren is Sportvisserij Oost-Nederland vaste standhouder op deze beurs. Tijdens de beurs worden veel VISpassen en NachtVIS- en Derde hengeltoestemmingen verkocht. Natuurlijk geven we ook veel informatie over ons visgebied en beantwoorden we allerlei vragen. Het was weer erg druk en gezellig dit jaar. Dit jaar bestond de standbemanning uit vrijwilligers van OHV Oldenzaal en HSV Ons Genoegen uit Nijverdal.


Visgidsen

Afgelopen jaar heeft Sportvisserij Oost-Nederland een cursus voor startende visgidsen georganiseerd. Aan hen is gevraagd of zij op de stand tijdens Faszination Angeln aanwezig wilden zijn om hun bedrijf maar ook de prachtige vis mogelijkheden in ons gebied te promoten. Enkelen van hen hebben deze handschoen opgepakt. Tim Hulshof stond al jarenlang op in onze stand en ook hij zou er weer zijn. Ware het niet dat het griepvirus hem te grazen kreeg. Tim kon er dus helaas alleen zondag staan. Op zaterdag waren Ingmar Boersma (Visgids Zwolle) en Frans Boonstra (Kayakfisher) aanwezig. Frans had ook zijn kajak meegenomen en beide heren stonden er met promotiemateriaal. Ook bij de visgidsen was er de nodige belangstelling en werden vele vragen gesteld.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.