21 VIScoaches erbij in Oost-Nederland!

0 2197
12 mrt

Afgelopen woensdagavond 7 maart volgden maar liefst 21 cursisten van HSV Ons Genoegen Hengelo, AHV Vislust Almelo, OHV Oldenzaal en HSV Ons Genoegen Nijverdal en een deelnemer vanuit de federatie Midden Nederland de cursus VIScoach.

Allen hadden zich goed voorbereid en de online toets behaald, een voorwaarde om mee te mogen doen met de cursusavond. Tijdens de cursus werden vooral veel praktijktips uitgewisseld en voorbeelden gegeven van onderdelen uit de visles. Enkele deelnemers mochten voor de groep hun kennis demonstreren tijdens workshops "hengel optuigen" en "vis onthaken".

De gecertificeerde VIScoaches zijn na de cursus in staat om een jeugdcursus te organiseren binnen hun eigen hengelsportverenigingen.


Demonstratie hengel optuigenDemonstratie vis onthaken


VISmeester

In april organiseren we de cursus VISmeester. Enkele VIScoaches hebben al aangegeven ook deze interessante vervolgcursus te willen doen. Uiteraard worden de nieuwe VISmeesters direct in het nieuwe visseizoen ingezet op basisscholen in Oost-Nederland.

Heb je in het verleden al de cursus VIScoach (voorheen Jeugdbegeleider) gedaan en wil je ook graag VISmeester worden. Schrijf je dan snel in. De voorkeursdatum is 17 april 2018.

Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.