Vacature federatieve wedstrijdcoach

0 3845
19 mrt

Elke visser heeft het vissen van een ander geleerd. Zo kan een kleindochter met haar opa gaan sportvissen aan het kanaal of een vader neemt zijn zoon mee op de boot. Ieder talent heeft dus een zogeheten mentor. Wanneer een talent eenmaal de weg naar de waterkant gevonden heeft, wil dit niet zeggen dat de begeleidingstaak is volbracht. Sportvisserij Nederland wil dat de rol van de vader of opa wordt aangevuld of overgenomen door een wedstrijdbegeleider binnen de hengelsportvereniging en later door een wedstrijdcoach van de federatie.Sportvisserij Oost-Nederland is op zoek naar 2 federatieve wedstrijdcoaches voor 8 uur per week.

Deze federatieve wedstrijdcoaches hebben als doel om talent in de regio in kaart brengen. Zij begeleiden deze talenten richting het nationaal wedstrijdvissen. De federatieve wedstrijdcoaches hebben een trekkersrol binnen de regio op het gebied van talentherkenning en –ontwikkeling. Zij zijn de gezichten en aanspreekpunten voor wedstrijdvissers, met name jeugd en de schakel tussen talent op lokaal niveau en de landelijke bondscoaches.

Meer weten of direct solliciteren? Bekijk dan de vacature.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.