Afscheid Ed Stoop op 50e editie Visma #edbedankt

0 565
22 mrt

Komend weekend vindt de 50e editie van de Visma plaats, waar op zaterdag 24 maart officieel afscheid wordt genomen van Ed Stoop. Daarbij zijn naast collega’s, bestuurders en vrienden ook RTL-directeur Marco Louwerens en een speciale mystery guest aanwezig om zijn vertrek luister bij te zetten. Als bezoeker van de Visma kan ook jij dit bijzondere moment bijwonen door om 14.00 uur acte de présence te geven op de stand van Sportvisserij Nederland.Mocht je vrijdag 23 maart of zondag 25 maart de Visma bezoeken, dan is Ed natuurlijk ook present om handen te schudden, zijn handtekening te zetten of met je op de foto te gaan.
#edbedankt

Daarnaast heeft Sportvisserij Nederland de hashtag #edbedankt in het leven geroepen. Doe mee door op Facebook, Instagram of Twitter jouw eigen boodschap of woord van dank aan Ed te posten. Voeg dan #edbedankt bij je bericht en verschijn zo automatisch op het grote livestream-scherm op de Visma.

Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.