Save the date - BARBEELDAG 2018

0 2104
30 mrt

Op zaterdag 22 september gaat de jaarlijkse barbeeldag langs de IJsseloever in Veessen plaatsvinden. Deze vierde editie van de barbeeldag wordt georganiseerd door Sportvisserij Oost-Nederland, de Hengelsport Federatie Midden Nederland en the Barbel Society.

Programma

Sportvissers uit binnen- en buitenland komen op deze dag massaal bijeen om te ervaren hoe geweldig het vissen op barbeel is. Langs de IJsseloever bij Camping de IJsselhoeve te Veessen geven bekende (barbeel)vissers tips en trucs over hun vistechnieken, er worden demonstraties centerpin vissen en actieve madenvisserij gegeven.
In het restaurant kan men interessante lezingen bijwonen van Leon Haenen en Herwin Kwint over hun specifieke visserij op barbeel en diverse hengelsport winkels en fabrikanten zijn vertegenwoordigd op de hengelsportmarkt. 
De dag is voor bestemd voor zowel jong als oud. Voor de jeugd wordt een jeugdplein ingericht waar zij een hengel kunnen lenen en vissen met vismeesters. Marco Kraal, barbeelvisser en bekend van VIS TV, luistert het evenement op als dagvoorzitter. 

Barbeelwedstrijd

Aansluitend wordt een dag later op zondag 23 september langs het barbeeldag traject een koppel wedstrijd georganiseerd. Informatie over inschrijven, wedstrijdreglement en prijzen volgt later.

Meer informatie zal later in het jaar bekend worden gemaakt op de websites van Sportvisserij Oost-Nederland en de Hengelsport Federatie Midden Nederland en via de Facebookpagina van de Barbeeldag 2018.

Noteren jullie alvast de data in jullie agenda?!
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.