NOK 2018 - Dé Noordoostelijke aftrap van het wedstrijdseizoen

0 739
04 apr

Op zaterdag 14 april a.s. vindt het traditionele Noordoostelijk Kampioenschap plaats. Deze prestigieuze wedstrijd wordt georganiseerd door Sportvisserij Oost-Nederland, Sportvisserij Fryslân en de Hengelsport Federatie Groningen/Drenthe en is meteen de aftrap van het wedstrijdseizoen in Noord en Oost-Nederland. Wedstrijdtraject is het Beukerskanaal bij Steenwijk, waar de beaasde hengels om klokslag 10.00 uur te water gelaten worden.

Tijdens deze 14e editie strijden maar liefst 223 deelnemers om het felbegeerde kampioensbord en de titel Noordoostelijk Kampioen 2018. Er wordt gevist in 2 categorieën: 134 deelnemers vissen in de categorie dobber dragend en 91 deelnemers vissen met de vrije hengel. De wedstrijd duurt tot 14.00 uur en na afloop is de prijsuitreiking om 15.30 uur in de Meenthe in Steenwijk.

Bekijk hier het reglement en de deelnemerslijsten (dobber dragend en vrije hengel)
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.