Visgidsen Demodag komende zaterdag in de jachthaven te Hattem

0 384
29 mei

Wil je een nieuw viswater leren kennen, jouw vistechniek(en) verbeteren of iets helemaal nieuws proberen qua visserij of het vissen op een specifieke vissoort? Kom dan aanstaande zaterdag naar de Visgidsen Demodag bij Jachthaven IJsseldelta Marina in Hattem.

Op deze dag staan 4 visgidsen voor je klaar om je de fijne kneepjes van hun visserij uit te leggen. Je kunt vissen op witvis met de vaste stok vanaf de kant of met een volledig uitgeruste visboot de IJssel op om daar te vissen op roofvis. Hou je van rust en dichtbij de natuur zijn, stap dan aan boord bij Frans in de viskajak om op het Apeldoorns Kanaal te vissen op bijvoorbeeld baars of snoekbaars. 

In de jachthaven is onlangs een mooie minder validen visplek aangelegd. Vrijwilligers van HSV Helpt Elkander staan paraat om je te helpen vissen vanaf de minder validen visplek.

Lees meer over de Visgidsen Demodag

Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.