Open Twents kampioenschap forel roken op 21 juli a.s.

0 336
01 jun

Op zaterdag 21 juli wordt in Haaksbergen het Open Twents kampioenschap forel roken georganiseerd. Forelvissers en hobbyrokers worden van harte uitgenodigd om hieraan mee te doen.

Alleen gerookte regenboogforel telt mee voor de wedstrijd. De jury beoordeelt 1 forel per deelnemer. U mag daarvoor zelf regenboogforellen meenemen (lees het wedstrijdreglement voor de voorwaarden), maar u kunt ook 2 verse ingelegde forellen van de organisatie krijgen. Deelname aan het evenement kost € 10,= en inschrijven kan tot uiterlijk 1 juli 2018.Roken en verkopen

Naast het roken, mag u ook eigen vis verkopen. 
U mag dus naast de regenboogforel voor de wedstrijd ook andere vis aanbieden. Het verkopen van een broodje vis is echter niet toegestaan. Bezoekers aan het evenement krijgen van winkeliers 1000 waardebonnen ter waarde van 3 euro voor de aankoop van uw gerookte vissen. U kunt de bonnen bij de organisatie inwisselen en ontvangt dan 3 euro per ingeleverde bon. U kunt onbeperkt gerookte vis aanbieden voor de verkoop aan de consument. 

Klik hier voor het inschrijfformulier en het wedstrijdreglement (zie pag. 3)


Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.