Steur of meervalvissen voor jeugdleden (GRATIS DEELNAME)

0 336
04 jun

Speciaal voor jeugdleden van 12 t/m 17 jaar organiseren wij op zondag 1 juli a.s. twee dagdelen vissen op steur of meerval bij Wild Bijzonder vissen in Reutum. Meedoen is geheel gratis, hengelmaterialen worden beschikbaar gesteld en voor eten en drinken wordt gezorgd. Ook zijn er voldoende begeleiders om je te helpen als je die ene joekel van een vis vangt!

Er zijn wel voorwaarden om mee te mogen doen. Je moet zelf aantoonbaar lid zijn van een hengelsportvereniging die bij onze federatie is aangesloten. Verder moet je een leeftijdsgenoot meenemen die anders nooit vist. Ook voor je leeftijdsgenoot is deelname uiteraard geheel gratis.

Er wordt gevist in 2 blokken, het eerste blok is van 9.30 – 12.00 uur en het tweede van 13.00 – 15.30 uur. Na afloop van beide blokken is er voor iedereen een patatje met kroket of frikadel en wat te drinken.

Er kunnen maximaal 30 vissers per dagdeel meedoen. Wanneer een dagdeel vol zit en er zijn toch meer opgaven, dan zal in overleg eventueel indeling in het andere dagdeel plaatsvinden.
Klik hier voor het online inschrijfformulier.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.