Jan Willem Plekkenpol en Martijn Kroes op het podium tijdens WK Feedervissen Teams

0 671
05 jun

Afgelopen weekend vond het Wereldkampioenschap Feedervissen Teams plaats in het Russische Minsk. Nederland wist met de derde plaats de bronzen plak te bemachtigen!

Vorig jaar werd het Nederlandse Team wereldkampioen feedervissen. De eerste trainingsdag in Wit-Rusland vorige week beloofde wederom een spektakel voor editie 2018. Er werd goed gevangen! Echter naarmate de trainingsweek vorderde, verslechterden de vangsten… 

Na de eerste wedstrijddag op zaterdag stond het Nederlandse team op een verdienstelijke vierde plek. Gisteren was de finaledag en het is de mannen gelukt om toch het podium te bereiken en de bronzen medailles binnen te halen. Sportvisserij Oost-Nederland feliciteert het team en in het bijzonder Jan Willem Plekkenpol en Martijn Kroes, beiden afkomstig uit ons federatiegebied, met deze knappe prestatie!

Lees meer over het WK Feedervissen Teams op de Facebookpagina Wedstrijdvissennl en op de website van Sportvisserij Nederland
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.