Kamper Kindervisfestijn op 22 juni a.s.

0 886
13 jun

Op vrijdag 22 juni a.s. vindt voor de tweede keer het Kamper Kindervisfestijn plaats. HV Ons Vermaak uit Kampen heeft dit enorme spektakel vorig jaar voor het eerst georganiseerd en niet zonder succes! Er deden 445 leerlingen van 13 basisscholen mee aan het educatieve visprogramma.

Ook dit jaar verwacht Ons Vermaak weer veel kinderen uit groep 7 en 8. Het programma is nog uitgebreider dan vorig jaar. Het wordt een leerzame en leuke ochtend bomvol activiteiten. Op verschillende jeugdpleinen leren kinderen van alles over verschillende facetten van de hengelsport. Er is een grote ploeg vrijwilligers van de vereniging en er zijn gecertificeerde vismeesters van Sportvisserij Oost-Nederland aanwezig om de kinderen te begeleiden met het vissen.

Speciale gast en een mooi cadeau

Net zoals vorig is ook op dit Kinder Visfestijn VIS-TV presentator Marco Kraal aanwezig. Kinderen kunnen met hem op de foto en hem de beste tips en trucs vragen. Als klap op de vuurpijl krijgt elke deelnemer een mooi startersset mee naar huis, waarmee hij of zij direct kan gaan vissen: een hengel met tuigje, een visvergunning en een uitnodiging voor de jeugdviswedstrijd op 24 juli.

Het Kinder Visfestijn wordt gehouden bij tennisvereniging KJLTC aan de Cellesbroeksweg 2A en duurt van 9.30 tot 12.00 uur. Scholen kunnen zich aanmelden via een mailtje naar HV Ons Vermaak.Klik op de video voor een impressie van het Kamper Kindervisfestijn 2017
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.