Beleef het Apeldoorns Kanaal tijdens de Kanaalweek van 23 t/m 30 juni.

0 433
14 jun

In de week van 23 t/m 30 juni organiseert de Stichting Beleef het Kanaal een kanaalweek. Deze week staat in het teken van beleefbaarheid van het Apeldoorns Kanaal, waarbij allerlei vormen van recreatie aan de orde komen. Natuurlijk is ook de sportvisserij vertegenwoordigd via lokale hengelsportverenigingen. Bezoekers zijn van harte welkom en de toegang is gratis.

HSV VissieVissie uit Hattem organiseert op 23 juni van 10.00 uur tot 12.30 uur een jeugdviswedstrijd bij de Hezenbergersluis in het Bovenkanaal. Aanmelden kan via een mailtje naar hsv VissieVissie. 

Daarnaast organiseert HSV Tot ons Genoegen uit Apeldoorn op diezelfde dag van 13.00 uur tot 17.00 uur visclinics vanaf de Deventerstraatbrug tot aan de bovengelegen sluis. Onder begeleiding kunnen bezoekers dan vissen op witvis en roofvis. Deze clinics zijn voornamelijk bedoeld om mensen kennis te laten maken met de hengelsport.

Kijk voor meer informatie over de kanaalweek op de website van Stichting Beleef het Kanaal


Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.