Visgidswedstrijd 2018: vis een blindengeleidehond bij elkaar!

0 408
20 jun

Op zaterdag 25 augustus vindt alweer voor de 16e keer de traditionele jaarlijkse Goede Doelenwedstrijd van Visgids Zwolle plaats. Vanwege de prachtige vangsten en de goede vismogelijkheden wordt de wedstrijd opnieuw in de Urkervaart gevist. Er is een vak voor de vaste en drie vakken voor de vrije hengel. De prijzentafel is zoals gebruikelijk ook weer goed gevuld met geldprijzen voor elke vakwinnaar, aangevuld met vele hengelsport- en huishoudelijke artikelen. Dit jaar gaat een deel van de opbrengst naar DCN Geleidehonden.

Goed doel

Zoals de omschrijving van deze wedstrijd al aangeeft, doneert Stichting Visgids uit de inkomsten een bedrag aan een goed doel. Na aftrek van de kosten gaat het overblijvende geld naar een goed doel dat jaarlijks aan het begin van het jaar bekend wordt gemaakt. Dit jaar vissen de deelnemers voor Stichting DCN geleidehonden. Vanwege dit bijzondere en zeer aansprekende doel heeft Stichting Visgids een pup als mascotte “geadopteerd”.

Noa, 10 weken oud

Mascotte

Met trots presenteert Stichting Visgids Noa. Noa is een witte herder pup die op 22 november 2017 is geboren, in een gastgezin woont en die gaat voor de opleiding tot blindengeleidehond. De ontwikkelingen van Noa tijdens haar opleidingstraject worden nauwlettend gevolgd. Dit traject zal tussen de anderhalf en twee jaar duren. Via de website en Facebookpagina van Stichting Visgids kan iedereen haar vorderingen volgen.


Informatie en meedoen?

In de infosheet leest u alle details van deze wedstrijd. Tevens staat hier meer te lezen over het doel van dit jaar: Stichting DCN Geleidehonden.

Lees ook: Visgids wedstrijd 2017; weer een prachtige dag

Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.