Nieuwe mindervalide vis- en rondvaartboten op de Vecht

0 262
27 jun

Vanaf morgen gaan twee speciale platbodems op de Vecht en de Regge varen. Rolstoelers en mindervalide vissers kunnen zo het water verkennen en vaartochten maken. Met deze boten wordt het voor minder validen een stuk leuker en makkelijker om de Vecht te ontdekken.

De boten zijn onderdeel van een breder project waarin Reggesafari, camping Koeksebelt en Sportvisserij Oost-Nederland samenwerken. Zo is er bijvoorbeeld ook een vrij toegankelijk invalide vissteiger aangelegd bij de nieuwe nevengeul die rondom het campingterrein van de Koeksebelt kronkelt. Deze steiger is vrij toegankelijk voor iedereen met een VISpas
 

Proefvaart

In de eerstvolgende regio-editie van het VISblad kunt u uitgebreid lezen over dit project en de nieuwe vismogelijkheden voor mindervalide vissers langs dit deel van de Vecht. Via deze link van de Stentor zijn de beelden van de eerste proefvaart van de platbodem te zien.

Benieuwd naar de boten? Kom dan aanstaande zaterdag naar de opening van de Koeksegeul op Camping de Koeksebelt. Er is nog veel meer te zien en te beleven. Ook voor kinderen is er genoeg te doen.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.