Jan Pelgrim gehuldigd met de zilveren erespeld

0 577
05 jul

Tot zijn grote verrassing is onze vrijwilliger Jan Pelgrim gisteren tijdens de besturenwedstrijd van rayon 2 in het zonnetje gezet en gehuldigd met een zilveren erespeld als blijk van waardering voor het vele werk wat hij heeft gedaan.

Jan is al zo’n 15 jaar actief in het rayonbestuur en hij heeft jarenlang de kar getrokken voor de wedstrijden binnen rayon 2 samen met zijn maatje Jan Schepers. De aanwezige bestuursleden gaven een spontaan applaus toen rayonvoorzitter Henk Koeslag hem de speld opspeldde en hem een mooie bos bloemen overhandigde. Na deze huldiging voltrokken Jan Pelgrim en Jan Schepers samen de loting voor de besturenwedstrijd.

Na al deze jaren houdt Jan het op de eerstvolgende ALV van rayon 2 in 2019 voor gezien. Hij zal dan aftreden als bestuurslid, maar gaf wel aan de accordering van de aangevraagde wedstrijden te willen blijven verzorgen. Het bestuur heeft inmiddels een goede vervanger voor de portefeuille wedstrijdzaken gevonden in de persoon van Jannes Kars.Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.