Word jij viskampioen van Nederland?

0 969
09 jul

Op zaterdag 18 augustus a.s. vindt het coolste en grootste visevent van Nederland plaats in recreatiegebied Spaarnwoude. Het event Viskampioen van Nederland wordt georganiseerd als vervolg op de Nickelodeon serie Bart gaat vissen. Jij kunt er bij zijn en maakt ook nog eens kans om Viskampioen van Nederland te worden!

Vang jij de komende tijd een mooie vis? Meld je vangst van aan via de website van Viskampioen2018. Als je één of meer vangsten hebt aangemeld, dan krijg je meteen een uitnodiging voor het visevent. Natuurlijk mogen je ouders, broers, zusjes, vismaatjes ook mee. Er zijn allerlei bekende vissers uit VIS TV XL en natuurlijk zijn Bart en Boaz er ook! 

Meer weten?

Ontvang je Stekkie Magazine? Lees dan snel het artikel op pagina 13 van Stekkie magazine juli 2018 of meld je meteen aan via www.viskampioen2018.nl
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.