Nederlands team traint voor WK Karper in Stobbeplas bij Lutten

0 1329
15 aug

In het weekend van 31 augustus tot en met 2 september 2018 traint het Nederlands Team in de Stobbeplas bij Lutten. Houd er dus rekening mee dat de Stobbeplas dit weekend niet beschikbaar is voor andere sportvissers. Bondscoach Rob Delgijer heeft specifiek voor dit water gekozen om het team te laten trainen voor het ZIG-vissen.

Jaarlijks organiseert De KSN onder de vlag van Sportvisserij Nederland deelname aan het WK Karper. Het deelnemende team bestaat uit 8 karpervissers, die via de Topcompetitie Karper 2017 zijn geselecteerd. Deze keer vindt het WK Karper plaats van 3 tot en met 6 oktober in Servië. Voor dit komende WK, maar zeker ook in februari 2019 in Zuid-Afrika, is het team al volop aan het trainen. Na afloop van de Topcompetitie Karper 2018 zal het team bekend zijn wat vist op het WK in Zuid-Afrika. 

ZIG-vissen

Meer weten over de techniek ZIG-vissen? Lees dan dit artikel op de website van de KSN 

Check ook de video van de eerste training voor het WK


Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.