Nieuwe medewerker - Jarno Veldhuizen

0 1161
16 aug

Vanaf 1 augustus jl. zijn de teams van Sportvisserij Oost-Nederland en Sportvisserij Fryslân uitgebreid met een nieuwe collega. Jarno Veldhuizen is bij beide federaties in dienst getreden als adviseur sportvisserijzaken en stelt zich hierbij aan je voor.

Mijn naam is Jarno Veldhuizen en vanaf 1 augustus 2018 ben ik als adviseur sportvisserijzaken in dienst bij zowel Sportvisserij Oost-Nederland als bij Sportvisserij Fryslân. Ik ben 25 jaar oud en kom uit Eerbeek, een klein dorp vlak onder Apeldoorn. Door mijn vader aangestoken, ben ik al erg vroeg begonnen met sportvissen en wedstrijdvissen. Ook heb ik de opleiding Natuur en Groene ruimte, Sportvisserij en Aquacultuur te Zwolle gevolgd. 

Breed werkveld

Als adviseur sportvisserijzaken heb ik een breed werkveld binnen beide federaties. Zo ben ik bij Sportvisserij Oost-Nederland het eerste aanspreekpunt voor de hengelsportverenigingen binnen rayon 2 en rayon 4 en houd ik mij bezig met VBC-zaken, evenals bij Sportvisserij Fryslân, waar ik secretaris ben van twee VBC’s. Verbroederen, samenwerken en van elkaar leren als federaties en sportvissers is erg belangrijk. Ik vind het een mooie uitdaging om bij te dragen aan een duurzame, milieuvriendelijke en toekomstgerichte (sport)visserij.Jarno met een mooie vangst, sportvissen is zijn grootste hobby
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.