Cursusprogramma najaar 2018 - ook in jouw regio!

0 610
17 aug

Zonder vrijwilligers kan geen vereniging bestaan. Vrijwilligers houden de hengelsportvereniging draaiend en zorgen ook voor een boeiend en vooral plezierig verenigingsleven. Speciaal voor deze vrijwilligers biedt Sportvisserij Nederland een hele serie cursussen aan. Deelname aan de cursussen is gratis voor vrijwilligers van bij Sportvisserij Oost-Nederland of een van de andere federaties aangesloten verenigingen!

Alle cursussen worden regionaal georganiseerd zodat je als deelnemer nooit ver hoeft te reizen en de drempel om deel te nemen laag is. In overleg kunnen bovendien extra cursussen worden georganiseerd en zelfs maatwerk is mogelijk.

Ontwikkelen in je sport

Wil jij je als vrijwilliger verder ontwikkelen in je sport en bijdragen aan een bloeiend verenigingsleven? Leg dat eens voor aan het bestuur van je vereniging en klik hier voor meer informatie wat Sportvisserij Nederland jou in het najaar van 2018 te bieden heeft en schrijf je hier in voor een cursus!

Vrijwilligersvacature

Sportvisserij Oost-Nederland is op zoek naar nieuwe vismeesters! Check hier de vacature.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.