Deelnemers uit Oost-Nederland gezocht voor 5e editie Open Frysk Kampioenschap Kustvissen

0 287
29 aug

Op zaterdag 27 oktober organiseert Sportvisserij Fryslân aan de zeedijk te Roptazijl de 5e editie van het Open Frysk Kampioenschap Kustvissen. Sportvissers uit Oost-Nederland worden hierbij van harte uitgenodigd om ook een greep naar de kampioenstitel te doen.

Deelname aan deze wedstrijd kost € 10,=, te voldoen bij de loting van de wedstrijd om 8.00 uur bij recreatiecamping de Zeehoeve te Harlingen. Er wordt gevist van 10.00 uur tot 14.00 uur en na afloop worden onder het genot van een hapje en drankje de punten geteld, waarna om ongeveer 15.30 uur bekend wordt wie de Fryske kampioen is. 

Ook Sportvisserij Fryslân wil het loodgebruik in Friesland terugbrengen. Om dit te stimuleren, krijgen alle deelnemers van het FK Kust een stuk werpgewicht voor de zeevisserij van "Het Juiste Vislood".

Kijk voor meer informatie over de wedstrijd en een interessante vlog over kustvissen aan de Waddenzee op de website van Sportvisserij Fryslân.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.