Karper koppelwedstrijden HSV Ons Genoegen Balkbrug 2018

0 641
30 aug

Na het eerste succes in 2017 werd dit jaar opnieuw een reeks karper koppelwedstrijden georganiseerd door de karpercommissie van HSV Ons Genoegen Balkbrug. Zoals verwacht was de wedstrijd binnen een paar uur volgeboekt! Acht van de tien koppels van vorig jaar deden weer mee en er konden twee nieuwe koppels genoteerd worden. Enorm gezellig, prachtige vangsten, een dikke prijzenpot en om het feest af te sluiten een heerlijke verzorgde barbecue.

Wedstrijdenreeks

Begin mei 2018 werd de eerste wedstrijd gevist met een mooi resultaat van negen karpers.
Overdag en ’s nachts werden verschillende karpers gehaakt met als hoogtepunt twee vissen tegelijk. 
De tweede wedstrijd begin juni bracht drie mooie kanaalschubs op de onthaakmatten. Ondanks de matige vangsten was de sfeer goed en genoten de deelnemers van het mooie weer.
Een maand later streken de deelnemers neer langs de vijver van hengelsportvereniging De Brasem uit Dedemsvaart. Deze nacht wisten zij vijf karpers te vangen.
Eind augustus werd de vierde en laatste wedstrijd uit de reeks gevist in de Bijkersplas. Helaas werd er maar één karper gevangen. Verschillende vissen werden verspeeld door obstakels onder water. Aansluitend was er net als vorig jaar een lekkere verzorgde barbecue en de prijsuitreiking!


Winnaars Timo en Bas met een double hook-up

Winnaars

Winnaars waren Timo en Bas met 55,7 kilo karper, de tweede plaats werd behaald door Stijn en Koen met 34,3 kilo karper en op de derde plaats eindigden Tim en Laurens met 22,4 kilo karper.

Impressie

Een impressie van de wedstrijdenreeks is te zien via Youtube:


De karpercommissie van hsv Ons Genoegen Balkbrug bedankt De Koperen Plas, Raven Hengelsport Steenwijk, Scouting Nieuwleusen de Gold'n Zende groep, Versebollen, Uw slager Kouwen, Sportvisserij Oost-Nederland en The Carp Specialist hartelijk voor hun sponsoring!
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.