Jeugd Riviervisdag aan de IJssel bij Brummen/Bronkhorst

0 419
01 okt

Sportvisserij Oost-Nederland en Hengelsport Federatie Midden Nederland organiseren op zaterdag 13 oktober een Jeugd Riviervisdag aan de IJssel nabij Brummen voor maximaal 40 kinderen in de leeftijd van 10 t/m 17 jaar. H.v. de Karper Brummen en de Snoekstudiegroep Nederland – België helpen mee met de organisatie van dit mooie evenement.

Het evenement wordt aan beide kanten van de IJssel georganiseerd. Oversteken kan met het veerpontje. Centrale startlocatie is nabij de parkeerplaats aan de zijde van Brummen. Deelname is gratis en voor lunch en drinken wordt gezorgd. Ook zijn alle benodigde hengelmaterialen beschikbaar.

Workshops

Er worden twee workshop rondes georganiseerd. Er zal een workshop feedervissen georganiseerd worden. Kinderen krijgen ieder een eigen hengel en worden begeleid door vrijwilligers van De Karper Brummen en de federaties Oost en Midden Nederland.
Tweede workshop is roofvissen met licht kunstaas (dropshot/ shads/ evt. kleine plugjes). Eventueel dat deze workshop gecombineerd gaat worden met een andere workshop die geschikt is voor de rivier.

Meedoen?

Schrijf je dan zo snel mogelijk in via het online inschrijfformulier.Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.