D.J. Bargeman wint vrijwilligersvisdag bokaal 2018

0 382
02 okt

Jaarlijks kunnen de vrijwilligers van Sportvisserij Oost-Nederland op de derde woensdag in september deelnemen aan een vrijwilligersvisdag met aansluitend een koud en warm buffet. De organisatie ligt steeds in handen van een andere hengelsportvereniging, bij toerbeurt binnen de vier rayons. Deze keer was het de beurt aan HSV De Rietvoorn uit Ommen.

De vrijwilligersvisdag was bij uitstek een mooie gelegenheid om eerder dit jaar geplaatste nieuwe steigers in het Ommerkanaal te testen. Die test is prima geslaagd voor het merendeel van de bijna 50 deelnemers die deze keer meededen. De vissen lieten het echter bij veel deelnemers afweten. Waar het enkele deelnemers in de ochtend lukte om de vis goed op de stek en aan het bijten te houden, viel het na de lunch compleet stil. Anderen wisten gelukkig toch de hele dag door de kilo's bij elkaar te vangen.

De vrijwilligersvisdag bokaal werd dit jaar gewonnen door D.J. Bargeman uit Laren. De heer Bargeman is actief vrijwilliger tijdens vislessen op de basisschool. 


Einduitslag

1. D.J. Bargeman - 7.260 gram (vak A)
2. M. Damhuis - 6.600 gram (vak B)
3. H. Kampherbeek - 5.910 gram (vak A)
4. W. Vinke - 2.800 gram (vak B)
5. M. Ligtenberg - 5.770 gram (vak A)
6. J. Veldhuizen - 2.300 gram (vak B)

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.