Directeur Ed Piek neemt na bijna 20 jaar afscheid van Sportvisserij Oost-Nederland

0 681
04 okt

Na een periode van bijna 20 jaar, eerst als manager en de laatste jaren als directeur, heeft Ed Piek met ingang van 1 oktober jl. onze organisatie verlaten. Ed gaat zogezegd “back to his roots” door een nieuwe uitdaging te aanvaarden als manager bij Staatsbosbeheer in de Achterhoek. Terug naar waar alles begon, aangezien Ed zijn carrière startte als boswachter.

Reeds op donderdag 13 september hebben we afscheid genomen van Ed tijdens een receptie, die druk bezocht werd. In de afgelopen 20 jaren had Ed een enorm netwerk in het hele land opgebouwd en dat vertaalde zich in de grote belangstelling tijdens zijn vertrek. Er werden mooie woorden gesproken en vele herinneringen opgehaald door oudgedienden, maar ook door de mensen waarmee Ed intensief heeft samengewerkt. Voor Ed en natuurlijk voor zijn vrouw Vera, die ondertussen ook goed bekend was met de vele contactpersonen binnen de sportvisserij en andere organisaties, was het een afscheid om nooit te vergeten en om met veel plezier op terug te kijken. `

Met het vertrek van Ed verdwijnt er ook een heleboel waardevolle kennis en ervaring binnen onze federatie. Met de huidige bezetting kunnen we een heleboel opvangen en voor het overige kunnen we een beroep doen op collega’s binnen de federaties, zoals bijvoorbeeld Sportvisserij Fryslân, waarmee we al intensief samenwerken, en Sportvisserij Nederland. Voorlopig worden de taken van Ed overgenomen door Willem Bakker, die de rol als interim directeur op zich neemt. 

Het bestuur en de collega’s van Sportvisserij Oost-Nederland bedanken Ed voor de vele jaren samenwerking en wensen hem een mooie tijd toe bij zijn nieuwe werkgever.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.