Snoekerijen, hét lijfblad van de Snoekstudiegroep is onderweg

0 1111
04 mrt

Vanaf 7 maart krijgen alle leden van de SNB weer de gloednieuwe editie van het prachtige roofvismagazine Snoekerijen in de bus. Deze keer editie 141 met maar liefst 68 pagina’s afwisselende roofvisartikelen en gave foto’s.

In de gesloten tijd

In deze editie bieden we je een paar leuke alternatieve visserijen tijdens de komende gesloten tijd. Zo heeft Joris Nieuwenhoff een schitterende locatie beschreven in Denemarken waar je dicht bij elkaar in een prachtige omgeving heel succesvol op zowel snoek als zeeforel kunt vissen. Maar ook in eigen land zijn er alternatieven. Dat kun je lezen in een avontuurlijke bijdrage van Daniel van der Post over zijn visserij vanuit de kayak op het Oostvoornse Meer. 

Specifieke visserijen

Edwin Kerssies, zeer begenadigd vliegvisser en ervaringsdeskundige op de rivier, neemt je mee in zijn visserij op snoek met de vlieg op stromend water. Hoe kun je met klein kunstaas in allerlei bijzondere vormen, de zogenaamde “creaturebaits”, aan de gang? Het duo Rocky van Duijvenvoorde en Lucas Wijfje deelt haar ervaringen. 

Vaste rubrieken

De vaste rubrieken zoals de visgidsenactie en de rubriek Grootformaat komen natuurlijk ook voorbij. Ook is er weer materiaalnieuws: een royaal aanbod aan loodvrije alernatieven. Daarnaast is er aandacht voor de diverse regionale activiteiten. Lokaal gebeurt er ontzettend veel namens de SNB. Regioavonden, visdagen en jeugdinstructie, het komt allemaal langs. Dit en meer lees je in hét lijfblad van de Snoekstudiegroep Nederland-België: Snoekerijen.

Lid worden

Nieuwsgierig geworden? Houd dan je brievenbus goed in de gaten of meld je snel aan als lid als je dat nog niet gedaan hebt! Zie verder www.snoekstudiegroep.nl

Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.