Vacatures bij Sportvisserij Nederland

0 2862
17 jan

Sportvisserij Nederland is de landelijke overkoepeling van zeven regionale federaties, bijna 900 hengelsportverenigingen en ruim 570.000 sportvissers. Voor alle sportvissers behartigt zij de belangen op nationaal en internationaal niveau. Verder worden de federaties en verenigingen ondersteund op een groot aantal werkvelden, zoals water- en visstandbeheer, promotie en voorlichting en bij juridische zaken en controle. In het kantoor in Bilthoven werken 47 personen, verdeeld over vier afdelingen.


Sportvisserij Nederland organiseert ca 40 nationale wedstrijden per jaar (zowel voor zoet- als zoutwater), en zendt 15 teams uit naar internationale wedstrijden. Recent is Sportvisserij Nederland toegetreden tot NOC*NSF.

 
Sportvisserij Nederland is op zoek naar een enthousiaste

Viswedstrijden coördinator (32-36 uur/week) 

en een 

Administratief medewerker viswedstrijden (24 uur/week)

Werkzaamheden
Voor beide functies geldt dat het om veelzijdige baan gaat die niet altijd een van ‘negen-tot vijfbaan’ is, je zult ook geregeld in de weekenden werkzaam zijn. De organisatie, coördinatie, voorbereidingen en het afronden van de nationale en internationale wedstrijden gebeurt vanuit het kantoor in Bilthoven. Daarnaast ben je regelmatig bij de wedstrijden zelf aanwezig. Deze vinden meestal in het weekend plaats op diverse locaties in Nederland.

De viswedstrijdencoördinator werkt onder meer mee aan het ontwikkelen en uitrollen beleidsplannen t.a.v. viswedstrijden en een nieuw competitiesysteem. Hij/zij werkt op hbo niveau.
De administratief medewerker zorgt onder meer voor de ondersteuning bij de voorbereiding, realisatie en afwikkeling van nationale en internationale wedstrijden. Hij/zij werkt op mbo+ niveau.

Overige informatie
Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden en functie-eisen op http://www.sportvisserijnederland.nl/over_ons/vacatures/

Solliciteren
Zend je motivatiebrief voor 27 januari 2013 naar mw. Prins: vacature@sportvisserijnederland.nl of naar Sportvisserij Nederland, Postbus 162, 3720 AD Bilthoven. Vermeld voor de functie Viswedstrijden coördinator als onderwerp: Wedstrijd 32 en voor de functie administratief medewerker viswedstrijden: Wedstrijd 24.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.