Deelnemers Oost Nederland presteren goed op NK Junioren

0 3301
08 sep

Podiumplek
Afgelopen zaterdag 6 september vond het Nederlands Kampioenschap Zoetwatervissen Junioren plaats in de Arkervaart bij Nijkerk. Het parcours werd bezet door 106 deelnemers die allen gretig streden voor een eretitel. Werd Tim Voerman uit Enschede vorig jaar Nederlands Kampioen, ook dit jaar wisten 2 deelnemers vanuit Sportvisserij Oost Nederland een podiumplek te bemachtigen!

Zilver en brons
In de categorie A viste Jeffrey Bakkernes de zilveren medaille bij elkaar door tweede te worden met 2266 gram vis. In zijn kielzog greep Daan van Berkel in dezelfde categorie de bronzen plak door derde te worden met 2236 gram vis. Beide heren vissen voor HSV De Karper uit Brummen. Sportvisserij Oost Nederland feliciteert beide heren met deze zeer goede prestaties!