FEDERATIEF CLUBKAMPIOENSCHAP 2019

Ook het komende jaar organiseert de wedstrijdcommissie van Sportvisserij Oost-Nederland het Federatief Clubkampioenschap. 

Vorig jaar is HSV Steenwijk derde geworden in de landelijke finale op 27 oktober 2018, een prachtige prestatie!
Natuurlijk hopen we dat dit jaar opnieuw een podiumplek wordt behaald door een van onze aangesloten hengelsportverenigingen.

OPZET EN AANPASSINGEN

In november vorig jaar hebben we alle verenigingen de gelegenheid gegeven hun wensen en ideeën kenbaar te maken over de invulling van het Federatief Clubkampioenschap. Op basis van deze inventarisatie zijn we tot een aangepaste opzet van dit kampioenschap gekomen, waarbij ruimte is voor eigen invulling binnen de rayons. 
 
Daarnaast is de landelijke opzet zo aangepast dat per federatie twee teams mogen worden afgevaardigd naar de finale! Dat houdt dus in dat vanuit 2 rayons een team wordt afgevaardigd, 50% kans dus! We verwachten hierdoor een grotere opkomst van deelnemende verenigingen.

OPTIES

 1. Het Rayon organiseert één wedstrijd voor verenigingsteams (teams van maximaal 15 personen) en het “beste team” gaat naar de finale.
  De uitslag wordt echter opgemaakt op basis van de 5 hoogstgeplaatste vissers van één team.
  De federatieve finale, georganiseerd door de wedstrijdcommissie van SVON, is tussen de vier rayonwinnaars en wordt op 21 september gevist in Beukerskanaal.
  Ieder Rayon heeft 50% kans om de landelijke finale te vissen omdat van elke federatie 2 teams hiervoor mogen worden ingeschreven. 


 2. Het Rayon organiseert voorronde wedstrijden en één finale. Het aantal voorrondes wordt bepaald aan de hand van het aantal deelnemende verenigingen (teams van maximaal 15 personen).
  Indien er minder voorrondes nodig zijn dan gepland, ontvangen de verenigingen tijdig bericht welke ronde komt te vervallen.
  De federatieve finale, georganiseerd door de wedstrijdcommissie van SVON, is tussen de vier rayonwinnaars en wordt op 21 september gevist in Beukerskanaal.
  Ieder Rayon heeft 50% kans om de landelijke finale te vissen omdat van elke federatie 2 teams hiervoor mogen worden ingeschreven. 

Belangrijk om te weten is dat een team uit maximaal 15 deelnemers bestaat i.p.v. 25, wat het gemakkelijker maakt om een team samen te stellen. Bovendien is het mogelijk dat 2 verenigingen 1 combiteam vormen. 

MEEDOEN

Wilt u meedoen met een team, stuur dan een mail naar wedstrijden@sportvisserijoostnederland.nl of vul onderstaand inschrijfformulier in.
Vermeld de volgende gegevens: teamnaam, namen, geboortedata, adressen, mailadressen en VISpasnummers van de deelnemers.
Schrijft u een combiteam in, vermeld dan de namen van beide verenigingen als teamnaam.
Ten slotte vragen wij u om uw voorkeur aan te geven over de opzet: optie 1: één rayonwedstrijd of voorronde wedstrijden en één rayonfinale

Wij zullen zorgen dat uw opgave bij uw rayon terecht komt.

Tijdens de Algemene Ledenvergaderingen van de rayons krijgt u een toelichting op het Federatief Clubkampioenschap en kunt u uw vragen stellen. Ook zal dan, indien van toepassing, de loting plaatsvinden.
Deelnemerslijst uploaden

U kunt hier uw deelnemerslijst toevoegen.
Let op: maximaal 1 MB, .doc,.docx,.xlsx,.xls

Vermeld de volgende gegevens van de deelnemers:
Voor- en Achternaam, geboortedatum, adres en VISpasnummer
Op 25 mei 2018 is de nieuwe Europese wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in werking getreden. Sportvisserij Oost-Nederland heeft maatregelen genomen om jouw (persoons)gegevens te beschermen. In ons Privacy Statement hebben we vastgelegd welke gegevens we kunnen vragen en wat we ermee kunnen doen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.