JEUGDDAG NATIONALE HENGELDAG 2018 - AFGELAST

Op zaterdag 26 mei a.s. organiseert Sportviserij Oost-Nederland voor de 12e keer haar jaarlijkse jeugddag.
Deze keer zijn we terug op de vertrouwde locatie in Raalte, namelijk de Drostenkampvijvers bij het Carmel College aan de Hofstedelaan.PROGRAMMA

Ook dit jaar hebben we weer een grandioos programma voor je in elkaar gezet!
We hebben maar liefst 5 thema's, waaraan je actief kunt deelnemen en 's middags gaan we lekker vissen! 
Deelname is geheel gratis en wij zorgen voor een lekkere lunch en drinken. Ook zorgen we voor alle materialen, dus je hoeft zelf geen hengel mee te nemen.  

Karpervissen
Hier krijg je goede tips en adviezen voor het verantwoord vissen op karper en je kunt je eigen rigje knopen.

Vliegvissen
Leer hoe je moet werpen met een echte vliegenlat en bind je eigen vliegje.

Roofvissen
Benieuwd of er snoeken zwemmen in Drostenkamp? Tijdens de jeugddag zullen we het zien. Je leert hoe je een werphengel optuigt en je mag verschillende soorten kunstaas uittesten. Wie weet vang je zelf een mooie snoek of baars

Visles en voer maken
Visles van echte vismeesters, dat kan natuurlijk niet ontbreken op de jeugddag van Sportvisserij Oost Nederland! Je leert alles over het huis van de vis, maar ook over vissen zelf. Er zijn verschillende vissoorten die je leert herkennen. Ook ga je hier je eigen voertje maken voor de viswedstrijd van 's middags.

Witvissen
Ooit al eens op een professionele viskist willen zitten? Grijp dan je kans en leer van echte wedstrijdvissers hoe je succesvol moet vissen op witvis.

Viswedstrijd
Natuurlijk mag je zelf ook een hengeltje uitgooien. Onder begeleiding van onze vismeesters ga je zelf lekker vissen. En er zijn ook nog eens mooie prijzen te winnen!

HELAAS HEBBEN WIJ MOETEN BESLUITEN DE JEUGDDAG NIET DOOR TE LATEN GAAN I.V.M. TE WEINIG DEELNEMERS

1

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.